miércoles, 13 de marzo de 2013

El sant sopar

Antropofàgia

.
Antropofàgia: (del grec νθρωποφαγία;, i aquesta de νθρωπος;-ου;, anthropos, "humà", i φαγία;, phagia "acció de menjar") és l'acte d'incloure carn o altres teixits (excepte sang, que s'anomena hematofàgia) d'humans a la dieta. Pot ocórrer per depredació, quan l'humà ha estat mort per l'animal que se'l menja, o per carronya, si és menjat després de morir per qualsevol causa aliena a l'animal que se'l menja. També pot ser menjat per un altre humà.
Canibalisme: es diferencia de l'antropofàgia en el fet en què caníbal és aquell que devora un ésser viu de la seva pròpia espècie, i antropòfag és aquell que devora humans.

Material: tizores de cuina.
Ingredients: cuixa i pit d'humà procedent del Sud-Est Asiàtic (Alçada: 175cm; pes: 84 kg).


No hay comentarios:

Publicar un comentario